Hieronta

Rauha

Stressaa, väsyttää, ärsyttää. Hormonit heittelevät, mieliala vaihtelee. Ylikuormitusta, kireyksiä ja unettomuutta.

Valitse Rauha, kun haluat keholle ja mielelle kiireettömän ja lempeän, mutta sopivasti tuntuvan hoidon. Rauha sopii erityisen hyvin jos sinulla on stressin oireita tai haluat hetkeksi hengähtää ja pysähtyä itsen äärelle.

Tämän hoidon aikana annat mielen ja kehon hellittää jännityksistä ja kireyksistä lempeästi, mutta sopivan tuntuvasti.

Rauha on kokonaisvaltainen ja kiireetön. Hoito rentouttaa syvästi ja antaa luvan pysähtyä. Se rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, ehkäisee ja poistaa särkyjä, helpottaa vaihdevuosioireita, syventää unta ja antaa hengityksen virrata vapaammin.

Hoito sisältää kiinalaisen lääketieteen akupunktion, rentouttavan hieronnan sekä rauhallisen päähieronnan. Hoitoaika 75 min – 120 min.

 

Hyvinvointi Heinonen Nokia Hieroja

Rento

Jännityksiä, kireyttä tai väsymyksen tunnetta kehossa. Tarve palautumiseen tai ylläpitävään hierontaan.

Valitse Rento, kun haluat koko kehoa huoltavan, palauttavan ja kireyksiä helpottavan hieronnan. Sopii erityisen hyvin kehon hyvinvoinnin ylläpitoon, työssä tai harrastuksissa kuormitetulle keholle, tai juuri liikkumisen aloittaneelle.

Rento sisältää rentouttavan ja sopivan makeasti tuntuvan hieronnan, joka vapauttaa kehon ja mielen kireyksiä ja jännityksiä. Palauttaa kehoa arjen kuormituksista ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoitoaika 45 – 90 min.

 

Hyvinvointi Heinonen Nokia Hieroja

Täsmä

TäsmäMini / Täsmä / TäsmäPro / TäsmäSuperPro

Kädet puutuu, kahvikuppi ei pysy kädessä. Alaselkään sattuu. Sukkia on vaikea pukea, iskiaskipu säteilee pakaraan ja jalkaan. Olkapää on kipeä ja jäykkä.

Valitse Täsmä, kun haluat helpotuksen akuuttiin kiputilaan ja kunnollisen selvityksen vaivaasi.

Hoito sisältää alkukartoituksen (haastattelu + liiketestejä), kipuun vaikuttavien alueiden huolellisen ja anatomisesti tarkan hieronnan sekä ohjeet omatoimiseen kuntouttamiseen/ennaltaehkäisyyn.

Mukana monipuoliset hierontaotteet; faskiakäsittelyä ja mobilisointia. Helpottaa kipua ja rentouttaa kehoa. Useimmiten kiputila lievittyy jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta oireen kokonaisvaltaiseen helpottamiseen on yleensä tarpeen jonkinlainen hoitosarja.

Valitse yhden tai muutaman ongelma-alueen käsittely. Hoitoaika 45 min – 120 min.