Hyvinvointi Heinonen on meidän  perheyrityksemme.

Halu auttaa ja kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin välittyy käsiemme kautta sinulle.

 

Palveluvalikoimamme on koulutusten myötä kasvanut hieronnasta kehonhuollon ja rentoutumisen ohjauksiin, kiinalaiseen lääketieteeseen, kuppaukseen ja rumpuhoitoihin.

 

Perinteikästä juurevaa hoitamista nykyajan ammattitaidolla.

 

Haluamme luoda sinulle mahdollisuuksia elinvoimaiseen ja tasapainoiseen arkeen hoitojen ja ohjausten avulla, joissa fyysisyys ja henkisyys nivoutuvat luontevasti yhteen.

 

 

 

Hieroja Nokia

Olli Heinonen

Hyvinvointi Heinonen Olli, hieroja nokia

Pyrin hoitamisessani auttamaan asiakasta tunnistamaan oireensa syyt, ja yhdessä pohtimaan kuinka saada ne poistettua. Henkilön hyvinvoinnin peruspilari on itsensä tiedostaminen, niin fyysisesti kuin henkisesti. Hoitotyyliäni pidän rauhallisena ja voimakkaana, joskaan en runno. Kuuntelen käsilläni ja laajennan hoidettavaa aluetta tarvittaessa, kun koen sen edistävän hoitotulosta.

Höystettynä huonolla huumorilla ja metal- musiikilla.

Käyttämiäni hoitomuotoja:

Koulutetun hierojan tekemä hieronta

Faskia käsittelyt

Koulutukseni alalla:

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja, Tampereen Urheiluhierojakoulu 2017

Faskia käsittely, Osteopaatti Marko Panu 2020

Laura Heinonen

Hieroja Nokia

Perinteikkään vaihtoehtohoitamisen pariin minut on tuonut vahva kutsumus auttaa, intohimoni tutkia kehoa ja mieltä – erityisesti niiden yhteyttä sekä ajatus tehdä maailmasta pikkuisen parempi paikka. Minulle terveys tarkoittaa fyysistä, emotionaalista ja henkistä hyvinvointia. Fyysisen kehon harjoittaminen, tunteiden vapaa ilmaisu sekä henkisten ominaisuuksien harjoittaminen ovat kombo, joka kulkee koko ajan joissain määrin mukanani perhearjessa. Tällä hetkellä opettajina toimivat ennen kaikkea lapseni, yhteinen arki ja parisuhde. Näkemykseni on muodostunut omien; välillä rosoisempienkin polkujen sekä opintojeni myötä. Tärkeimpiä oppeja ajatusmaailmaani olen ammentanut Perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, Reiki- ja energiahoitamisesta, koulutetun hierojan opinnoista sekä shamanistisesta maailmankuvasta. Ajattelen jokaisella olevan kyvyn parantaa itse itseään, kun esteenä olevia tukoksia avataan ja kehon / mielen toimintaa tasapainotetaan. Tavatessamme voit luottaa, että otan sinut avoimin mielin vastaan. Hoitaessani käytän aina koko osaamista hyvinvointiin liittyen ja pyrin löytämään kyseiseen hetkeen sinulle sopivat hoitotavat.

Käyttämiäni hoitomuotoja:

Koulutetun hierojan tekemä hieronta
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoidot –
akupunktio, tulineula, kuivakuppaus, moxa, guasha
Reiki-energiahoito
Rumpurentoutus
Perinteinen suomalainen verikuppaus
Rentoutusohjaus

Koulutukseni alalla:

Koulutettu hieroja / urheiluhieroja, Tampereen Urheiluhierojakoulu 2017
Perinteinen suomalainen verikuppaus 2017-2018
Shamaanirummun valmistus, 2018
Rentoutusohjaaja-kurssi, 2017-2019
Reiki I, 2020
Perinteinen kiinalainen lääketiede, 2017-2020